Tekla Structures is een fantastisch pakket met heel veel mogelijkheden. Ondanks de hoeveelheid aan applicaties en plugins zal het nooit 100% aansluiten bij hetgeen je als gebruiker wilt. Door gebruik te maken van maatwerk software van Tekniq Solutions kan Tekla volledig aansluiten bij de wensen en behoeften die jij hebt. 

Door onze technische kennis van Tekla Structures en de Tekla Open API zijn wij in staat om de wensen, verwachtingen en behoeften te vertalen naar succesvolle producten en diensten. Dit doen wij samen met jullie.

Maatwerk software geeft onder andere de volgende voordelen:

  • Concurrentievoordeel
  • Volledige controle
  • Aanpassingen en verbeteringen op maat

Concurrentie voordeel

Een veel kortere doorlooptijd geeft je een groot concurrentievoordeel. Een model kan veel sneller opgezet worden met maatwerk software. Maatwerk software kan ook ingezet worden om de uitvoer te versnellen en teverbeteren.

Volledige controle

Een enorm voordeel van maatwerk t.o.v. standaard software: je hebt volledige zeggenschap over het ontwerp en de ontwikkeling van de applicatie. Als je ervoor kiest om bij Tekniq Solutions in maatwerk software te investeren heb je het volledige eigendomsrecht over die oplossing.

Aanpassingen en verbeteringen op maat

Wensen, verwachtingen en behoeften veranderen continue, hierdoor is software nooit af. Met maatwerk software is het mogelijk om snel en gemakkelijke aanpassingen te laten doen als nieuwe features of requirements gewenst zijn. In plaats van afhankelijk te zijn heb je zelf de mogelijkheid om de beslissingen te nemen om een feature of aanpassing te implementeren.